Speciální lis na domácí hamburgery Pomocí lisu na hamburger vytvoříte jednotné placky masa, které se rovnoměrně ugrilují přesně podle vašich představ. Forma na hamburgery Vám pomůže vytvořit pravidelné placičky z mletého masa bez otřepených okrajů, které můžete buď usmažit nebo ugrilovat. Do formy vložíte namleté maso a pomocí víčka upěchujete.
Doporučujeme: Pokud koupíme kvalitní libové maso, nepotřebujeme jako pojivo vejce ani strouhanku. Doporučujeme nejlépe maso hovězí. Čerstvé maso třeba z plecka, které si ochutíme francouzskou hořčicí, solí, zeleným pepřem, worcesterem – a máme skvělý materiál na hamburger. Maso si zaslouží dobře ručně promíchat, při zpracování a tvarování masa Vám pomůže studená voda, maso se potom nelepí. Vytvořeným karbanátkům prospěje chvilka odpočinku v lednici před přípravou. Na začátku grilování necháme hamburgery v klidu zatáhnout, než jdou sami lehce z roštu, pokud tuto zásadu dodržíme, čistě je obrátíme. Maso si musí ale odpočinout i po tepelné úpravě před podáváním.
Parametry: Průměr 11,5 cm Hloubka 2 cm
Záruka 2 roky.
vyzkoušeno s hovězím mletým masem,tak se ve formě nelepí ale pokud je vepř.mleté maso,tak se ve formě lepí,proto figl,požívat folii,ale je to zdlouhavé.
Nekomoletni baleni, ponicene, nekomoketni a vadne dily, jeden bok dokonce stejny tim padem nesedici. Diky tomu neni mozne gril sestavit komoletne. Pristup reklamacniho oddekeni tragedie, kompenzace 600,- byl spis vysmech, nakonec po prvnim grilovani se oloupala barva z vika… (!!!) podke ocekavani nam bylo receno, ze to bylo nasi manipulaci… udajne v grilu horelo… pominu-li, ze je to gril tak nase prvni grilovani probehlo dle navodu, tedy vlozenim horkych uhliku , nikoliv zapalenim ohne… Velka nespokojenost !!!
Funguje, dobrá velikost a síla hambáčů, pěkně se vyklápí.