Žijeme v hektické době, kde je vše naplánováno, čas je hlavním ukazatelem výkonu a efektivity. A ani při vaření se tomu leckdo nevyhne.** Když není čas ztrácet čas** vařením a dušením, především u tužších, tvrdších surovin, sáhněte po kvalitním tlakovém hrnci v moderním designu, tento je o objemu 7 l.
Silnostěnný hrnec se sendvičovým dnem se uzavírá bezpečnou tlakovou poklicí s pákovým systémem, díky níž lze rychleji uvařit hovězí maso na guláš, králíka na smetaně, segedínek nebo koleno, které lze jíst vařené, nebo ho vložit ještě do trouby a dopéct dozlatova. A kdo nemá čas několik hodin táhnout masový vývar , ocení rychlou a jednoduchou přípravu.
Po uvaření a odejmutí víka lze hrnec použít i jako běžný hrnec a pokrm jednoduše dovařit, zahustit a dochutit.
Přednosti tlakového hrnce: